KEHIDUPAN LEBIH BERERTI

Pengenalan Eskayvie Sdn Bhd

Pengenalan Produk - Produk Eskayvie

Produk - Produk Eskayvie

AFEEYA CAFE ZERO

AFEEYA CAFE

DIFFENZ

DIFFENZ JUNIOR

GUTAFIX

i-QIDS

MINDTROPIC

NUTRELLE EXTRA

PHYTAX

REDIANZE PLATINUM

REVERSE Capsule 340mg

XEERO

PHYTAX

Minuman Botani dari campuran sinergi 12 ekstrak bahan fitonutrisi seperti Biji Anggur, Teh Hijau, Kulit Pokok Pain, Buah Delima, Durian Belanda, Kranberi, Beri Biru, Roselle, Tomato, Acai Beri, Algae Hijau dan Manggis. Sehingga kini, sudah 5 tahun Eskayvie Phytax berada di pasaran dan menjadi sebahagian daripada jus pilihan harian rakyat Malaysia!

REDIANZE PLATINUM

Redianze Platinum adalah bes minuman buah pic yang enak dengan gabungan Kolagen dan Astaxanthin. Formulasi tambah baik bersama AstaREAL P2AF - bahan paten yang diimport dari Jepun.

NUTRELLE EXTRA

Nutrelle Extra adalah minuman pelbagai serat dengan kombinasi bahan alkali seperti spirulina, rumput gandum, serat oat, ekstrak teh hijau dan lidah buaya. Mengandungi prebiotik yang mempromosikan pertumbuhan bakteria usus yang baik untuk sistem pencernaan.

AFEEYA CAFÉ​

Kopi eksklusif daripada biji kopi Arabica terpilih bersama adunan herba Ubi Jaga dan Buah Tunjuk Langit. Ramuan ini diproses menggunakan teknologi " Spray Dry" bagi mengekalkan aroma kopi dan herba semula jadi. Bukan hanya untuk lelaki, wanita juga boleh nikmatinya tanpa batasan.

REVERSE KAPSUL 340mg

Reverse adalah Jamu Moden yang dirumus khas untuk wanita. Bahan semulajadi daripada herba terpilih seperti Ubi Bidadari Putih, Kacip Fatimah, dan juga Shatavari telah digunakan secara tradisional oleh wanita untuk kesihatan umum dan untuk menguatkan badan.

100% Bahan Semula jadi

Diuji Logam Berat

Bebas steroid

Halal

Kelulusan KKM

Shopping Cart
Scroll to Top