FAQ ESKAYVIE by TTDE

Tidak. Syarikat Eskayvie Sdn Bhd dan Twenty Two Digital Empire (TTDE) merupakan identiti perniagaan yang berbeza. 

Tidak. Laman web eskayviebyttde.com hanya digunakan untuk pembeli produk Eskayvie membeli produk Eskayvie.  Selepas itu, pihak TTDE akan ‘key in’ pembelian pelanggan ke dalam sistem Eskayvie Nexus.

Pihak TTDE akan ‘key in’ pembelian produk Eskayvie ke dalam sistem Eskayvie Nexus dalam tempoh satu (1) hari bekerja. Pembelian menerusi laman web eskayviebyttde.com akan dianggap COMPLETED setelah pihak TTDE selesai ‘key in’ pembelian ke dalam sistem Eskayvie Nexus. Segala tempoh pengeposan tertakluk kepada pihak kurier.

Tidak. Harga produk yang tertera dalam laman web eskayviebyttde.com hanya SAH kepada pembelian dari Malaysia sahaja. Bagi pembelian untuk penduduk Singapura, boleh tekan ‘di sini‘ untuk pembelian secara manual kerana harga produk & kos pengeposan ke Singapura  adalah berbeza dari pembelian daripada penduduk Malaysia. Pihak TTDE akan menyemak harga produk & kos pengeposan seterusnya akan berurusan dengan pelanggan menerusi Whatsapp.

Rm 5.40 bagi Semenanjung Malaysia (kurier Ninja Van). Bagi pembelian untuk pengeposan ke Sabah/Sarawak/Singapura, boleh tekan ‘di sini‘ untuk pembelian secara manual kerana kos pengeposan ke Sabah/Sarawak/Singapura  adalah bergantung kepada poskod & berat produk. Pihak TTDE akan menyemak kos pengeposan & akan berurusan dengan pelanggan menerusi Whatsapp.

Buat masa ini pihak TTDE tidak menawarkan khidmat COD. COD produk Eskayvie adalah menerusi pihak kurier di mana pembeli akan membayar RM 11.50 kepada pihak kurier apabila barang itu sampai ke pembeli.

Proses pembelian produk Eskayvie melalui TTDE akan ditunjukkan dalam gambarajah di bawah.

Shopping Cart
Scroll to Top