Jana Pendapatan Minima RM3,000 Sebulan Bersama Eskayvie Nexus.

ADAKAH ANDA ADA MASALAH DIBAWAH?

1. Makan gaji dan sentiasa tak cukup duit

2. Kos sara hidup semakin meningkat

3. Tak cukup nak bayar segala komitmen

4. Tidak ada ilmu urus kewangan dan pelaburan

5. Hutang yang tidak pernah berkurangan

Masalah Itu Tidak Selesai Sehingga Kita Belajar Dan Bertindak Mencari Jalan Untuk Selesaikannya.

JANGAN RISAU, BIAR KAMI BANTU ANDA!

Kami di Eskayvie amat berbesar hati untuk membantu memperbaiki kewangan anda. Sehingga hari ini lebih 10,000 usahawan yang telah berjaya kami bantu..

Eskayvie Telah Bantu Ramai Orang Untuk Jana Pendapatan

Dengarkan Perkongsian Dari Usahawan Eskayvie Nexus.

Mengapa Anda Perlu Sertai Kami Sekarang?

Ini Pula Kelebihan Pelan Pemasaran Eskayvie Nexus.

8 Sebab Mengapa Pelanggan Memilih Produk Eskayvie.

Produk Eskayvie Mendapat Permintaan Yang Tinggi Setiap Hari

Setiap Ahli Eskayvie Nexus Akan Dibimbing Dengan Pengetahuan Tentang Produk Oleh Dr. Syid Ayob Syid Mustafa Al Qudri (MD VUB, Brussel, Belgium).

Anda Juga Akan Diberi Bimbingan Dan Latihan Tentang Perniagaan dan Pemasaran Bersama Founder Eskayvie – Puan Kartika Wati Mohamed.

Antara Kisah Kejayaan Apprentice Eskayvie

Dengan Hanya Pembelian Nexus Apprentice Kit

Anda Dah Boleh Mula Jana Pendapatan Bersama Eskayvie

SEMENANJUNG

RM 85.40

SARAWAK

RM 86.36

SABAH

RM 91.26

SINGAPURA

RM 95.00

FAQ APPRENTICE ESKAYVIE

Modal untuk menjadi Apprentice Eskayvie hanyalah sebanyak mininum RM 65.40 (SM) sehingga RM 81.00 (SG) iaitu pembelian wajib ‘Diffenz Apprentice Kits’ yang mana anda akan mendapat sebotol Diffenz. Dengan kata lain, anda tidak akan rugi apa – apa seandainya anda tidak berjaya menjana pendapatan dengan Eskayvie.

Tidak dinafikan bahawa Eskayvie merupakan Multi-Level Marketing yang mempunyai lesen Akta Jualan Langsung (AJL932342) yang membolehkan agen recruit agen yang lain. Apa yang menariknya mengenai Eskayvie adalah Eskayvie tidak mengamalkan pembelian wajib produk kepada Apprentice Eskayvie. Dengan menggunakan tagline ‘Anda Buat Anda Dapat’, Eskayvie merupakan bisnes yang terbaik untuk mereka mencari jalan untuk menjana pendapatan.

Menariknya mengenai pelan pemasaran Eskayvie adalah setiap Apprentice yang telah mencapai level bronze ke atas, Apprentice perlu membuat personal sales bermula RM 500 keatas mengikut ranking yang dicapai. Di samping itu, Eskayvie telah memperkenalkan konsep sekiranya downline telah mencapai ranking yang sama level dengan upline, upline tidak akan mendapat komisen daripada downline & keturunannnya tadi. Tiada istilah goyang kaki dengan bisnes Eskayvie. Anda Buat Anda Dapat.

Apprentice Eskayvie akan mendapat komisen 10% – 40% daripada sales bulanan kumpulan. Apabila anda mencapai sesuatu target sales bulanan, anda akan ‘naik ranking’ & peratus komisen anda semakin meningkat. Anda boleh melihat marketing plan & tips berjaya dalam Eskayvie DI SINI

Eskayvie mempunyai sistem yang canggih yang dikenali sebagai Nexus Eskayvie. Dengan sistem ini, jika ada pelanggan yang ingin mendapatkan produk Eskayvie, anda hanya perlu key in order tadi ke dalam sistem Nexus, selepas itu pihak HQ Eskayve akan menguruskan pembungkusan & pengeposan kepada pelanggan anda. Oleh itu, Eskayvie adalah bisnes yang sangat sesuai kepada anda yang tidak suka pegang stok jualan.

Setiap produk Eskayvie telah mendapat persijilan HALAL & telah mendapatkan kelulusan daripada BAHAGIAN KESELAMATAN & KUALITI MAKANAN (KKM) serta dikilangkan oleh kilang yang mendapat status GMP.

Setiap produk Eskayvie mempunyai audiennya yang tersendiri mengikut penyakit yang dialami oleh pengguna. Contohnya Diffenz & Diffenz Junior tertumpu kepada mereka yang ingin menguatkan sistem imun diri & keluarga dalam melawan virus Covid-19. Manakala Phytax pula tertumpu kepada mereka yang yang mmepunyai penyakit darah tinggi, diabetes & kolestrol yang tinggi. Nutrelle Extra pula tertumpu kepada mereka yang mempunyai masalah pelawasan, sembelit, ulser,sembelit & lain-lain lagi.

Setiap produk Eskayvie mempunyai channel telegram yang tersendiri untuk tujuan pengiklanan yang mengandungi poster, testimoni & maklumat produk. Anda hanya perlu sebarkan bahan pengiklanan ini menggunakan semua media sosial anda secara pengiklanan percuma @ berbayar untuk mendapatkan pelanggan produk Eskayvie. Anda juga akan dijemput masuk ke dalam Facebook Pages Eskayvie Malaysia untuk maklumat @ promosi terbaru daripada Eskayvie.

Setelah anda menjadi Apprentice, anda akan dijemput masuk ke dalam beberapa group/channel samada di Facebook & Telegram. Di Telegram, terdapat beberapa channel seperti channel Telegram Nexus Circle & channel Telegram Diamond Leader. Menerusi channel Nexus Cirlce, Founder akan mengendalikan ‘Morning Boster’ pada setiap hari Selasa & Khamis. Manakala untuk Facebook pula, anda akan dijemput masuk ke Pages Akademi Eskayvie untuk memastikan anda berjaya menjana pendapatan bersama Eskayvie.

Ramai Apprentice yang asalnya tidak tahu apa-apa mengenai bisnes tapi tetap boleh berjaya dengan Eskayvie kerana Eskayvie mempunyai sistem Learning Management System (LMS) yang mengajar segala ilmu mengenai bisnes. Setiap Apprentice baru juga akan menjalani Onboard Training selama 5 hari untuk mempelajari tentang ilmu produk & sistem Nexus. Di samping itu, Eskayvie juga telah memperkenalkan program latihan ‘Road To Be Bronze’ untuk anda mencapai ke level Bronze dengan cepat. Hanya anda perlu letakkan usaha,ingin belajar berterusan & tidak mudah menyerah kalah untuk berjaya dengan Eskayvie sesuai dengan tagline Nexus Eskayvie iaitu ‘Anda Buat Anda Dapat’

Anda dialu-alukan mengajak mereka sekali untuk menyertai Eskayvie dengan menjadikan mereka sebagai downline anda. Pihak TTDE akan menghadiahkan anda & semua apprentice di bawah anda sebuah landing pages untuk mereka recuit lebih ramai lagi apprentice untuk bersama-sama menjana pendapatan bersama Eskayvie. Anda boleh tengok contoh landing pages dengan klik DI SINI

Bersedia Untuk Berjaya Bersama Eskayvie Nexus?

Mulakan Langkah Pertama Anda Bersama Eskayvie

Tekan Butang Di Bawah

Klik button di bawah untuk sebarang pertanyaan mengenai Apprentice Eskayvie

Shopping Cart
Scroll to Top